Lou's Homepage

Wie is wie

Mijn naam is Johannes Ludovicus (Lou) van Wijhe. Ik ben geboren in Rotterdam. Mijn vrouw heet Justina (Tini) Kuijper. Zij is geboren in Amsterdam. Men zegt dat de karakters van Rotterdammers en Amsterdammers niet harmoniƫren maar wij hebben het al meer dan 50 jaar met elkaar uitgehouden...

Mijn ouders zijn Wilhelmus (Wim) van Wijhe (Maastricht, 9.9.1916) en Gerdina Huberta (Dina of kortweg Dien) Harte (Tiel, 13.6.1914). Beiden zijn inmiddels overleden. Tini's ouders zijn Andries Kuijper (Amsterdam, 1.6.1908) en Jannetje (Jannie) van Beem (Amsterdam, 2.8.1914). Tini's ouders zijn eveneens overleden.

Wij hebben twee dochters en een zoon:

Brigitte Louise
Nicole Justine
Matthieu

Brigitte is getrouwd met Johannes Maria (Jos) van Deventer. Zij hebben een dochter Ilse Justina Christien en een zoon Thijs Louis Theodoor.

Nicole is getrouwd met Steven John Batten. Zij hebben een dochter Mare Janne Eloise, een dochter Stelle Lenna Justina en een dochter Renske Luna Susanna.

Matthieu is getrouwd met Mirjam Irene Visser. Zij hebben een dochter Nynke Justine Ytske en een zoon Wiebe Louis Pieter.

Als u wilt weten hoe wij eruit zien, werp dan een blik in ons fotoalbum (zie het menu).